Dessertkurv med hvid chokolade- /pistaciecreme, 6 stk.

Få inspiration til hvordan du kan anvende KUDSK Hvid chokolade- /pistaciecreme.
Opskriften er lige til at gå til.., og smager… uhhmmm

1 rulle filodej
3 spsk. smeltet smør

1 glas KUDSK hvid
chokolade-/pistaciecreme
5-6 danske blommer, gerne Victoria blommer eller anden frugt i sæson

Filodejen skæres ud i kvadrater på 20×20 cm. Pensles med et tyndt lag smeltet smør og foldes forsigtigt ned i en lille souffleramekin eller i en kop, som kan tåle varme. Bages i ovnen i ca. 5-6 min. ved 200°C. Husk at smøre formene med lidt smeltet smør, så slipper de lettere, når de er kolde.

Den hvide chokolade-/pistaciecreme sprøjtes forsigtigt ned i de bagte filokurve, og der pyntes med den friske frugt, lidt chokoladepynt og sigtet flormelis.