Nytårsmenu i sigte

Sidste år sendte vi 700 nytårsmenuer ud af døren til vores glade kunder. Det er altså mange, skulle vi hilse og sige.

 

Men vi er klar på mere. Rent faktisk har vi en drøm om at slå rekorden i år. 1000 kuverter vil vi gerne sende afsted, og derfor har vi sat en lille konkurrence i søen, som i al sin enkelthed går ud på, at vi blandt alle modtagere af Le Gâteaus nyhedsbrev trækker lod om 4 nytårsmenuer a´399 kroner. Lige til at sætte på nytårsbordet.

 

Det eneste du skal gøre er at skrive dig op til nyhedsbrevet på vores hjemmeside – lige her. Så er du garanteret tips, tricks og tilbud til dine egne tryllerier i køkkenet. Ja, og selvfølgelig chancen for at vinde 4 kuverter lækker mad til årets sidste aften.

 

Menuen kan du se her:

 

Strandkrabbe & Majs

Let cremet strandkrabbebisque med majs og krydderurtepesto.

Der medfølger friskbagt flutes fra bageriet.

 

Jomfruhummer & Butterdej

Smørbagt butterdejs vol-au-vent med fyld af jomfruhummer, blomkål, sort trøffel,

citron og mynte.

 

Krondyr & Ramsløg

Tournedos skåret af dansk krondyrfilet, hertil stikkelsbær- og persillerodspure,

smørbagt hvidløg, vanilje marineret græskar, samt ramsløg/kartoffel duchesse

og kraftig kirsebær/rødvinssauce.

 

Desserttallerken

Blåbærmousse med citroncreme og rom, chokoladetærte med marcipan, marinerede blåbær

og hvid chokoladeganache, blåbær marsmallow og Champagne sirup med blåbær.

 

Kransekage & Godt Nytår

Et portionsstykke mandel kransekage.

 

Ja, vores tænder løber altså i vand. Og vi har allerede nu travlt i køkkenet med at stege og brase på livet løs.

 

Men nu har du altså chancen for at være med i kapløbet om 4 nytårskuverter. Spring ind på hjemmesiden her og hop med på nyhedsbrevet fra Le Gâteau og KUDSK. Det´da nemt 🙂

 

Mange hilsner – Henrik

 

PS: Konkurrencen slutter den 27. december kl.12.00. Dut. Sæt i gang..!

hk-nyheder

 

Gør som hundredevis af andre. Følg nyhedsbrevet og få specielle tilbud, uundværlig viden, finurlige finder og sprøde tricks til dine egne tryllerier i køkkenet.

Tak! Du er nu klar til at få godt nyt fra Le Gâteau.