Le Gateau er kompromisløs kærlighed til kvalitet og det originale håndværk.

Det er hårdt arbejde, kælen for detaljen og ydmygheden for de ypperste råvarer.

Brød, konditorkager, friskristet kaffe, mad ud af huset, marmelader og chokolader så englene synger. På hylderne hos Le Gateau, finder du kun varer af den bedste kvalitet.

Fordi vi ikke kan la´ vær …


KUDSK er født af smag, dufte, udtryk og kærligheden til kvalitet.

KUDSK er født af Le Gateau.

KUDSK er marmeladen lavet af havtorn samlet ved Vesterhavet på en blæsende søndag.
Det er den tyktflydende karamelsirup, den ægte Biscotti og rutebilerne, som vores farmor lavede dem.

Velkommen til KUDSK’s univers af hjemmelavede specialiteter, som vores kunder kan li´ det.


Henrik Kudsk

Jeg er uddannet bager og konditor. 

Jeg har vundet danmarksmesterskabet som bager og konditor, været holdleder for det Danske konditorlandshold og lavet ismejsling i Rocky Mountains.

Men

Det er ikke interessant. Det interessante er, at vi er et hold af dygtige, arbejdsomme og kreative madkunstnere, som alle elsker smag, finish, form, duft og detaljer – og at vi hver dag går i køkkenet for at få lov til at give dig og alle vores andre kunder en (usædvanlig) go´ oplevelse.

Velkommen hos Le Gateau og KUDSK!



Åbningstider, Jul og Nytår

- klik og se åbningstider

Åbningstider Jul & Nytår - Silkeborg

Fredag d. 8.12 7.00-18.00
Lørdag d. 9.12 7.00-14.00
Søndag d. 10.12 7.00-15.00
Mandag d. 11.12 7-00-17.30
Tirsdag d. 12.12 7.00-17.30
Onsdag d. 13.12 7.00-17.30
Torsdag d. 14.12 7.00-17.30
Fredag d. 15.12 7.00-18.00
Lørdag d. 16.12 7.00-15.00
Søndag d. 17.12 7.00-15.00
Mandag d. 18.12 7.00-17.30
Tirsdag d. 19.12 7.00-17.30
Onsdag d. 20.12 7.00-17.30
Torsdag d. 21.12 7.00-18.00
Fredag d. 22.12 7.00-18.00
Lørdag d. 23.12 7.00-17.00
Søndag d. 24.12 Lukket
Mandag d. 25.12 Lukket
Tirsdag d. 26.12 Lukket
Onsdag d. 27.12 7.00-17.30
Torsdag d. 28.12 7.00-17.30
fredag d. 29.12 7.00-18.00
Lørdag d. 30.12 7.00-17.00
Søndag d. 31.12 7.00-12.00
Mandag d. 01.01 Lukket
Tirsdag d. 02.01 7.00-17.30

Åbningstider Jul & Nytår - Ry

Fredag d. 8.12 7.00-18.00
Lørdag d. 9.12 7.00-14.00
Søndag d. 10.12 7.00-15.00
Mandag d. 11.12 7-00-17.30
Tirsdag d. 12.12 7.00-17.30
Onsdag d. 13.12 7.00-17.30
Torsdag d. 14.12 7.00-17.30
Fredag d. 15.12 7.00-18.00
Lørdag d. 16.12 7.00-15.00
Søndag d. 17.12 7.00-15.00
Mandag d. 18.12 7.00-17.30
Tirsdag d. 19.12 7.00-17.30
Onsdag d. 20.12 7.00-17.30
Torsdag d. 21.12 7.00-18.00
Fredag d. 22.12 7.00-18.00
Lørdag d. 23.12 7.00-17.00
Søndag d. 24.12 Lukket
Mandag d. 25.12 Lukket
Tirsdag d. 26.12 Lukket
Onsdag d. 27.12 7.00-17.30
Torsdag d. 28.12 7.00-17.30
fredag d. 29.12 7.00-18.00
Lørdag d. 30.12 7.00-17.00
Søndag d. 31.12 7.00-12.00
Mandag d. 01.01 Lukket
Tirsdag d. 02.01 7.00-17.30



Vil du med på holdet?


Brænder du lige så meget for gastronomi og kvalitet, som vi gør, er du blevet nysgerrig,
og kan du se dig selv som forhandler af vores produkter fra KUDSK – så er du velkommen til at kontakte os.


BAGERSVEND SØGES
Lige nu søger Le Gâteau en dygtig bagersvend, til vores team, til bageriet i Ry.
Jobbet vil hovedsageligt bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidshævet brød.
Du vil blive en del af vores lille produktion,hvor vi sætter pris på at du kan lidt af hvert, det vil sige køre deje, rulle deje og bage af, altså gode gamle bager-håndværkstraditioner.
Jobbet er 37 timer ugentligt, med fri hver anden weekend, + fast ugentlig fridag.
Du er selvfølgelig uddannet bager.
Henvendelse til Henrik Kudsk på mail: legateau@legateau.dk


    Del gerne: