Den eneste ene – og den kage, der hører til

Bryllupskagens historie rækker langt tilbage. Nogle mener endda helt tilbage til de gamle romere. Der var det ikke en kage, men et brød, der blev brudt mod brudens hoved som et symbol på, at gommen brød brudens jomfruelighed.

På et tidspunkt var der endda kødtærter indblandet i bryllupskagens historie, som senere hen blev til deciderede kager.

I nyere tid fortæller historien om engelske mænd, der sejlede til Østen efter thé. Når en mand drog ud på de store verdenshave, havde hans kone bagt en kage, som han fik med sig på turen. Den spiste han på deres bryllupsdag ude i bølgen blå, imens familien derhjemme spiste nøjagtig den samme kage på nøjagtig samme tidspunkt. Sådan kunne man fejre højtiden, hvis man kunne tilbringe den sammen. Kagen blev symbolet på troskab og mindede manden og konen om det troskabsløfte, som de havde givet til hinanden, da de blev gift.

Alt det foregik for mange år siden. Men det var sådan, det gik til i England, at bryllupskagen blev en tradition, som man senere hen indførte til selve brylluppet.

Efterhånden blev kagerne både højere og flottere. Og på et tidspunkt nåede traditionen også til Danmark.

Hos Le Gâteau er bryllupskager også blevet en tradition.

I årevis har vi udtænkt, øvet, trænet, formet, smagt og dekoreret i ét væk. Alt sammen for at kunne levere de smukkeste og mest velsmagende bryllupskage. Kager, der hver og én lever op til vores kunders drømme og ønsker om den perfekte af slagsen.

Fordi.

Vi elsker bryllupskager!

Se bare her…

A6562034

Og du kan få et smugkig på nogle af vores andre herligheder her: legateau.dk/galleri/bryllubskager/

Med andre ord så lover vi, at du får dine kageønsker opfyldt.

Og jow! Det kan vi faktisk godt love. Fordi det hele starter med et bryllupskagemøde med vores chefkonditorer, hvor vi snakker om ønsker til smag, pynt, udseende osv.

Og ikke nok med det, så sørger vi for at producere en smagsprøve, som er med til at sikre, at vores kunder træffer det – for dem – helt rigtige valg.

 

Man kan man booke et bryllupskagemøde ved at ringe til os på 86 82 03 37.

 

Vi glæder os allerede 🙂

Mange hilsner – Henrik, Le Gâteau

PS: Husk at hop med på vores nyhedsbrev, hvor der kommer opskrifter, gode tilbud og andet knas fra Le Gâteau og KUDSK. Det kan du gøre på hjemmesiden lige her