Gårdmosteriet

Gårdmosteriet har lavet to nye varianter af deres æblemost; En hvor de blander kirsebær-æble, og en med solbær-æble.
Folk vil gerne have gode fødevarer med smag og oplevelser ind i køkkenet, og der må gerne høre en god historie til produktet.Med afsæt i dette udsagn, etablerede vi i 2007 Gårdmosteriet. Vores familie havde selv i et par år nydt æblemost af æbler fra Flemmings plantage, og nu mente vi, tiden var kommet til at andre forbrugere også skulle have den udsøgte fornøjelse, at drikke most af allerhøjeste kvalitet og med den absolutte bedste smag, helt uden tilsætningsstoffer, vand og sukker.Mosteriet skulle ligge på Flemmings gård, Boholtgaard, omkranset af gårdens æbleplantager. Gårdens store gamle hønsehus blev valgt til arnested for gårdmosteriets produktion. Efter en større renovering, hvor kun ydermurerne af det oprindelige hønsehus stod tilbage, og indkøb af branchens absolut bedste maskineri, stod Gårdmosteriet klar efteråret 2007.

– Samme år blev Flemming udnævnt til årets frugtavler 2007.